stimuleringsfonds creatieve industrie
dummy
Programma In No Particular Order 2017

Programma In No Particular Order 2017

Tijdens In No Particular Order 2017 (21 t/m 29 oktober) in het Van Abbemuseum werd een dagelijks discussie programma georganiseerd. Dagelijks van 11.00-12.30 uur vond een discussie plaats tussen de deelnemende ontwerpers die een werkbeurs Talentontwikkeling hebben ontvangen en genodigden. Lees hier meer over het programma en de deelnemers:

Za 21 okt: De werkomgeving van talent
Tamar Shafrir en Jules van den Langenberg leiden een discussie tussen architecten Anne Dessing en Loui Meeuwissen en deelnemers Ruiter Janssen, Simone C. Niquille, Studio PWR en Studio Truly Truly. Ook aanwezig zijn deelnemer Talentontwikkeling 2017/2018 Willem van Doorn en directeur Bureau Europa Saskia van Stein.

Zo 22 okt: De markt van talent
Tamar Shafrir en Jules van den Langenberg leiden een discussie tussen Herbert van Litsenburg van de Fine Arts Group, Secretaris Talentontwikkeling Hugo van de Poel en deelnemers en Simone Post.

Ma 23 okt: De taal van talent
Guus Beumer en Jules van den Langenberg leiden een discussie tussen het team van Studio Edelkoort en deelnemers Amy Suo Wu, Amir Avrahim, Benjamin Sporken, Elisa van Joolen en Marjan van Aubel. Ook aanwezig zijn deelnemer Talentontwikkeling 2017/2018 Willem van Doorn en directeur Bureau Europa Saskia van Stein. Ook aanwezig is schrijver Annee Grøtte Viken.

Di 24 okt: Het discours van talent
Guus Beumer en Jules van den Langenberg leiden een discussie tussen kunste­naar Simon Becks en deelnemers SulSolSal, Thomas Trum en Giuditta Vendrame. Ook aanwezig is onderzoeker en redacteur Nadine Botha.

Wo 25 okt: Het geld van talent
Guus Beumer en Jules van den Langenberg leiden een discussie tussen kunste­naars Lernert & Sander en deelnemers Sophie Hardeman, Max Dovey en Room­forthoughts (Jennifer Kanary Nikolov(a)). Ook aanwezig is crypto kenner Max Peeperkorn.

Do 26 okt: De positie van talent
12.00-13.00u
Tamar Shafrir en Jules van den Langenberg leiden een discussie tussen Jurgen Bey, directeur van het Sandberg Instituut, en deelnemers Alissa + Nienke en Janna Ullrich.

Vr 27 okt: Het geluk van talent
Matylda Krzykowski en Jules van den Langenberg leiden een discussie tussen ontwerp­er Yuri Veerman en deelnemers Christiaan Bakker en Studio RAP. Ook aanwezig zijn Atelier NL en kunstenaar Lauren Alexander.

Za 28 okt: De inspiratie van talent
Nadine Botha en Jules van den Langenberg leiden een discussie met de deelnemers Ting Gong, Iwan Pol en Mark Minkjan.

Zo 29 okt: De representatie van talent
Gabrielle Kennedy en Jules van den Langenberg leiden een discussie tussen modeontwerper Duran Lantink en deelnemers Paula Arntzen, Frank Verkade, Chrissie Hout­kooper en Dieter Vandoren.

het fonds

subsidies

actueel