stimuleringsfonds creatieve industrie
mededelinginternationaal.jpg

Voorlopig geen aanvragen internationalisering mogelijk

17 maart 2020
De Deelregeling Internationalisering en Voucherprocedure Presentaties Buitenland zijn tot nader order opgeschort. Er kunnen voorlopig geen aanvragen worden ingediend. Deze maatregel neemt het Stimuleringsfonds vanwege de reisbeperkingen die zijn opgelegd in verband met COVID-19, waardoor zeer veel projecten en presentaties niet kunnen plaatsvinden in het buitenland.
De COVID-19 crisis raakt en ontwricht de gehele samenleving en de gevolgen zullen nog lange tijd wereldwijd merkbaar zijn. Het Stimuleringsfonds probeert een bijdrage te leveren om de gevolgen voor de Nederlandse ontwerpsector minder groot te laten zijn. We zullen daarom voorlopig gewoon doorgaan met het in behandeling nemen van aanvragen bij alle regelingen, behalve bij de Deelregeling Internationalisering en bij de Vouchers Buitenland.

Deze maatregel is genomen vanwege de reisbeperkingen die zijn opgelegd in verband met COVID-19, waardoor zeer veel projecten en presentaties in het buitenland in de nabije toekomst geen doorgang kunnen hebben. Deze twee regelingen zijn daarom tot nader order opgeschort en er kunnen voorlopig geen aanvragen worden ingediend.