stimuleringsfonds creatieve industrie

over

Van 13 t/m 17 augustus vond in Keulen de Gamescom plaats. Vanuit de Open Oproep Deelname Gamescom ondersteunde het Stimuleringsfonds 10 indiestudio's met een presentatie tijdens deze beurs in het Holland Paviljoen.

PartofCoverDutchIndiesMagazine.jpg

Speciale uitgave Control magazine

28 december 2014
Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie ondersteunt vanuit de Open Oproep: deelname Gamescom Keulen 10 indiestudio's die zich tijdens de gamebeurs Gamescom in het Holland Paviljoen mogen presenteren.
Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie ondersteunt vanuit de Open Oproep: deelname Gamescom Keulen 10 indiestudio's die zich tijdens de gamebeurs Gamescom in het Holland Paviljoen mogen presenteren. Speciaal voor deze presentatie bracht gamemagazine Control een speciale Gamescom-editie uit over deze toegekende games.

Voor de speciale Dutch Indies uitgave interviewde Control de developers van de desbetreffende gamestudio's over hun nieuwste game. Ook de voorzitter van het Game Fonds en de adjunct secretaris van het Stimuleringsfonds komen aan het woord en geven tips over hoe aan te vragen. Daarnaast komen 11 speciale games aan bod die eerder ondersteund zijn door het Game Fonds.

Lees hier de online versie van het magazine:Het Holland Paviljoen is een initiatief van de Dutch Games Association en is dit jaar in samenwerking met het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Control Magazine en Dutch Game Garden opgezet. De 10 ondersteunde games zijn live op de stand te spelen. Twitter mee via #DutchIndies.