stimuleringsfonds creatieve industrie

over

Van 5 t/m 9 augustus vond in Keulen de Gamescom plaats. Vanuit de Open Oproep Deelname Gamescom ondersteunde het Stimuleringsfonds 10 indiestudio's met een presentatie tijdens deze beurs in het Holland Paviljoen.

CoverControl500.jpg

Speciale uitgave Control500 magazine

24 april 2015
Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie ondersteunde vanuit de Open Oproep deelname Gamescom Keulen 2015 10 indiestudio's die zich tijdens de gamebeurs Gamescom in het Holland Paviljoen hebben gepresenteerd. Speciaal voor deze presentatie bracht gamemagazine Control een speciale Gamescom-editie uit o.a. over deze toegekende games.
De redactie van Control magazine, een on- en offline publicatie voor gameontwikkelaars, presenteerde de eerste editie van Control500 tijdens de Gamescom. Control500 is een nieuw initiatief van deze redactie waarin in 500 woorden aandacht wordt besteed aan specifieke aspecten van een game. Voor deze micro mortems interviewde Control o.a. de developers van de door het fonds ondersteunde gamestudio's over hun nieuwste game. Daarnaast geeft kersvers lid van de adviescommissie van het Game Fonds Adriaan de Jongh tips over hoe een game-subsidie aan te vragen.

Lees hier de online versie van het magazine:

[issuu]14969423[/issuu]