stimuleringsfonds creatieve industrie
dummy
medewerkers

medewerkers

Met een achtergrond als politicoloog en bedrijfskundige werk ik al ruim 20 jaar aan maatschappelijk gedreven interventies in het publieke domein. Eerder werkte ik voor organisaties als Kennisland, Creative Commons International, het Mediafonds, het Nederlands Film Festival, en Beeld & Geluid aan vele interdisciplinaire projecten waarbij duurzaamheid, open innovatie, p2p networks, nonlinear storytelling, social impact, rethinking en digitale cultuur centraal stonden.

s.groeneveld@stimuleringsfonds.nl
Als architect bevind ik mij graag op het grensvlak van schaalniveaus, en het liefst verplaatst dit denkbeeldige zwaartepunt zich meermaals per dag. Graag denk ik mee over alles wat zich in de buurt van de disciplinegrenzen bevindt, experimenteel van aard is of bijzondere technologische innovaties betreft.

d.geelen@stimuleringsfonds.nl
Wonen, werken en studeren in verschillende creatieve steden - Rotterdam, Istanbul, Antwerpen - heeft mijn horizon verbreed. Ik ben trots dat het fonds internationale projecten ondersteunt waarbij makers en ontwerpers vanuit de hele wereld elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen en samenwerken aan belangrijke thema's.

y.kursun@stimuleringsfonds.nl
Ik werk sinds eind 2014 bij het Stimuleringsfonds. Daarvoor was ik onder meer werkzaam bij Uitgeverij Van Zoetendaal, bij het Nederlands Instituut voor Mediakunst/Montevideo, bij het tijdschrift Mister Motley en bij het Sandberg Instituut (Design / Think Tank for visual strategies).

a.laverge@stimuleringsfonds.nl
Sinds september 2018 ben ik met veel plezier werkzaam bij het fonds. Als je contact opneemt met het fonds dan is de kans groot dat het eerste contact met mij is. De helpdesk en het secretariaat vallen onder mijn hoede. Mijn vrije tijd besteed ik aan het gezin, tennis of met lekker wandelen met de hond. Daarnaast zet ik me in voor het welzijn van paarden en faire paardensport.

i.meijer@stimuleringsfonds.nl
Alles over, voor of met ontwerp en ontwerpers. Leg je plannen voor en ik vertel je over wat mogelijk is (of niet) bij het Stimuleringsfonds.

e.roolker@stimuleringsfonds.nl
Als architect opgeleid aan de TU Delft, daarna in de praktijk ervaring opgedaan in stedenbouw en planologie. Deze vakgebieden vind ik heel interessant, omdat ze aan veel maatschappelijk relevante thema's raken. Daarbij vervult ontwerp vaak een belangrijke rol in het verkennen van complexe opgaven, het verbinden van partijen en het formuleren van verrassende oplossingen en uitdagende toekomstvisies.
Met onze regelingen en programma's agenderen wij deze opgaven, wordt het ontwikkelen en ontsluiten van nieuwe kennis gestimuleerd en de positie van de ontwerppraktijk verder versterkt.

m.tas@stimuleringsfonds.nl
Bij het fonds ben ik voornamelijk bezig met het beheer van onze online aanvraagomgeving en de techniek daar achter. In mijn vrije tijd bezoek ik graag festivals, ga ik op avontuur met mijn zoontjes of speel ik ingewikkelde bordspellen.

t.vanderzel@stimuleringsfonds.nl
Ik werk sinds september 2018 bij het fonds. Als bestuurskundige met een focus op stedelijk beleid hou ik me veel bezig met maatschappelijke opgaven. Duurzaamheid en inclusiviteit zijn thema's die me na aan het hart liggen. Samen met architecten en andere makers denk ik graag mee over de rol van ontwerp binnen sociale en ecologische vraagstukken.

i.alaouichrifi@stimuleringsfonds.nl
Sinds 2016 maak ik onderdeel uit van het team achter het Stimuleringsfonds om zo een steentje bij te dragen aan kritische, eigenwijze, poëtische en geëngageerde uitingen op het gebied van digitale cultuur. Voorheen werkzaam in de Belgische culturele sector.

s.gilis@stimuleringsfonds.nl
Ik ben een allround communicatieadviseur met hart voor (toegepaste) kunst en cultuur. Doel bij het fonds is met krachtige en effectieve communicatie de impact van goed ontwerp overbrengen. Mijn motto: 'Try again. Fail again. Fail better.'

a.vanderleun@stimuleringsfonds.nl
Het leukste aan mijn functie is dat ik heel toffe en interessante projecten en initiatieven online mag delen! Als ik hiervoor niet aanwezig ben bij het fonds, dan bezoek ik tentoonstellingen, concerten en festivals of fotografeer ik graag.

m.vanzweeden@stimuleringsfonds.nl

het fonds

subsidies

actueel

blauw2020.png
Wanneer kan je een bijdrage aanvragen, hoe gaat dit in z'n werk en waar moet je op letten? Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Mondriaan Fonds organiseren in 2021 opnieuw gezamenlijk een onli... meer >
oproepenfreshperspectives6.png
Het Stimuleringsfonds roept mid-career makers en ontwerpers uit de creatieve industrie op om met een samenwerkingspartner een voorstel in te dienen, gericht op de aanpak van een actuele maatschappelij... meer >
secretariaatvanuithuisweb.jpg
Onder de huidige omstandigheden probeert het Stimuleringsfonds een stabiele factor te zijn voor het veld, de basisregelingen zo goed als mogelijk door te laten lopen en bereikbaar te zijn. Myrthe Kram... meer >
loader
loader
loader