stimuleringsfonds creatieve industrie
dummy
medewerkers

medewerkers

Met een achtergrond als politicoloog en bedrijfskundige werk ik al ruim 20 jaar aan maatschappelijk gedreven interventies in het publieke domein. Eerder werkte ik voor organisaties als Kennisland, Creative Commons International, het Mediafonds, het Nederlands Film Festival, en Beeld & Geluid aan vele interdisciplinaire projecten waarbij duurzaamheid, open innovatie, p2p networks, nonlinear storytelling, social impact, rethinking en digitale cultuur centraal stonden.

[email protected]
Bij het Stimuleringsfonds sinds december 2012. Vertel mij meer over vooruitstrevende, poëtische, schokkende, innovatieve, ontroerende, digitale, verheffende, artistieke projecten.

[email protected]
Sinds 2016 maak ik onderdeel uit van het team achter het Stimuleringsfonds om zo een steentje bij te dragen aan kritische, eigenwijze, poëtische en geëngageerde uitingen op het gebied van digitale cultuur. Voorheen werkzaam in de Belgische culturele sector.

[email protected]
Wonen, werken en studeren in verschillende creatieve steden - Rotterdam, Istanbul, Antwerpen - heeft mijn horizon verbreed. Ik ben trots dat het fonds internationale projecten ondersteunt waarbij makers en ontwerpers vanuit de hele wereld elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen en samenwerken aan belangrijke thema's.

[email protected]
Ik werk sinds eind 2014 bij het Stimuleringsfonds. Daarvoor was ik onder meer werkzaam bij Uitgeverij Van Zoetendaal, bij het Nederlands Instituut voor Mediakunst/Montevideo, bij het tijdschrift Mister Motley en bij het Sandberg Instituut (Design / Think Tank for visual strategies).

[email protected]
Alles over, voor of met ontwerp en ontwerpers. Leg je plannen voor en ik vertel je over wat mogelijk is (of niet) bij het Stimuleringsfonds.

[email protected]
Het leukste aan mijn functie is dat ik heel toffe en interessante projecten en initiatieven online mag delen! Als ik hiervoor niet aanwezig ben bij het fonds, dan bezoek ik tentoonstellingen, concerten en festivals of fotografeer ik graag.

[email protected]
Cultuur, stedelijke ontwikkeling en politiek zijn onderwerpen waar ik enthousiast van word. Zeker in combinatie met verrassende ideeën en nieuwe perspectieven. Verder word ik blij van sashimi, Berlijn, op een racefiets zitten met tegenwind en concerten.

[email protected]
Als architect bevind ik mij graag op het grensvlak van schaalniveaus, en het liefst verplaatst dit denkbeeldige zwaartepunt zich meermaals per dag. Graag denk ik mee over alles wat zich in de buurt van de disciplinegrenzen bevindt, experimenteel van aard is of bijzondere technologische innovaties betreft.

[email protected]
Ik ben bij het Stimuleringsfonds een beetje een manusje-van-alles, maar voornamelijk bezig met administratie-zaken en het agendabeheer van de directeur. Ik woon in Rotterdam, ben een allround nerd (met een specialisme in Star Trek) en mijn patronus is een Newfoundlander.

[email protected]
Ik ben een allround communicatieadviseur met hart voor (toegepaste) kunst en cultuur. Doel bij het fonds is met krachtige en effectieve communicatie de impact van goed ontwerp overbrengen. Mijn motto: 'Try again. Fail again. Fail better.'

[email protected]
Als architect opgeleid aan de TU Delft, daarna in de praktijk ervaring opgedaan in stedenbouw en planologie. Deze vakgebieden vind ik heel interessant, omdat ze aan veel maatschappelijk relevante thema's raken. Daarbij vervult ontwerp vaak een belangrijke rol in het verkennen van complexe opgaven, het verbinden van partijen en het formuleren van verrassende oplossingen en uitdagende toekomstvisies.
Met onze regelingen en programma's agenderen wij deze opgaven, wordt het ontwikkelen en ontsluiten van nieuwe kennis gestimuleerd en de positie van de ontwerppraktijk verder versterkt.

[email protected]

het fonds

subsidies

actueel

scidenkjemee720x480.gif
SAVE THE DATEHet Stimuleringsfonds Creatieve Industrie blikt vooruit met drie bijeenkomsten voor makers.Op dinsdag 11 juni is de uitgangspuntenbrief van minister Ingrid van Engelshoven (Cultuur) voor ... meer >
oolvdt.png
Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie nodigt mbo-instellingen uit om samen met ontwerpers en met lokale partners te werken aan transitieopgaven en huisvestingsvragen voor toekomstbestendig beroeps... meer >
adviseursgezocht.png
Het Stimuleringsfonds zoekt adviseurs voor verschillende commissies. Het fonds ontvangt per jaar zo'n 2.000 aanvragen verdeeld over negen regelingen. Elke subsidieaanvraag wordt voorgelegd aan een ona... meer >
loader
loader
loader