stimuleringsfonds creatieve industrie
dummy
Beeldverslag manifestatie Designing a Community of Care
dacoc34of39.jpg

Beeldverslag manifestatie Designing a Community of Care

In de deelsessies werden met elkaar actuele opgaven en kansen voor vernieuwing verkend.
Met onder andere inspirerende voorbeeldprojecten uit het hele land, zoals het Samen Thuis Huis in Gemert, LAB Noord in Leeuwarden, Bartholomeus Gasthuis in Utrecht, Care BNB, Care2Share, proeftuin Ruwaard, Muzerijk in Uden en Stadslab The Masters in Maastricht.
dacoc1of39.jpg
Bezoekers van de manifestatie werden ontvangen in het Utrechtse Villa Jongerius.
dacoc4of39.jpg
In het Grand Café bestond er voor het programma de mogelijkheid tot kennismaken.
dacoc12of39.jpg
Het Stimuleringsfonds gaf ter gelegenheid van de manifestatie een krant uit. Een digitale versie van de krant is hier te vinden.
dacoc17of39.jpg
De manifestatie werd geopend door dagvoorzitter Piet-Hein Peeters, hoofdredacteur van het maandblad Zorg+Welzijn en directeur-generaal Langdurige Zorg Kees van der Burg, ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
dacoc18of39.jpg
Tijdens de opening ging de dagvoorzitter in gesprek met het publiek.
dacoc19of39.jpg
De key-note werd verzorgd door Matthijs van Dijk, eigenaar van Reframing Studio en initiatiefnemer van Redesigning Psychiatry.
dacoc24of39.jpg
Floor Ziegler verzorgde een interactieve sessie over zorgzame netwerken waarbij de rol werd verkend van de eerstelijnszorg, gemeenten en bewoners bij het organiseren van lichte zorg in de wijk.
dacoc28of39.jpg
Daniëlle Harkes (Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg), sessiebegeleider van de sessie 'Collectief Wonen' in gesprek met Johannes Klimstra (KAW).
dacoc38of39.jpg
De sessie Wijkgedachte 2.0 onder leiding van Otto Trienekens (Veldacademie).
dacoc25of39.jpg
Femke Feenstra (dJGA) presenteert het project Carebnb in de sessie 'Gezonde geldstromen' van Matthijs van Dijk en Beatrijs Voorneman van Reframing Studio.
dacoc22of39.jpg
Na de verschillende deelsessies kwamen de deelnemers van de manifestatie bij elkaar om na te praten.

Video: Sofie van Greevenbroek
Foto's: Sander van Wettum

het fonds

subsidies

actueel

scidenkjemee720x480.gif
SAVE THE DATEHet Stimuleringsfonds Creatieve Industrie blikt vooruit met drie bijeenkomsten voor makers.Op dinsdag 11 juni is de uitgangspuntenbrief van minister Ingrid van Engelshoven (Cultuur) voor ... meer >
openoproepresearchingremixnl.png
Maak jij gebruik van 'remix' als methode om tot vernieuwend en experimenteel werk te komen? En reflecteer je op thema's als machtsverhouding, eigenaarschap, toe-eigening en sociaal-maatschappelijke on... meer >
loader
loader
loader