stimuleringsfonds creatieve industrie
dummy
Selectie Open Oproep Architectuur Biënnale Venetië #2 en #3
casedesign.jpg

Selectie Open Oproep Architectuur Biënnale Venetië #2 en #3

selectie Open Oproep Architectuur Biënnale Venetië #2_development budget
Case Design (Anne Geenen & Samuel Barclay) en Crimson Architectural Historians zijn door de curatoren van de 16e Architectuur Biënnale in Venetië uitgenodigd voor het hoofdprogramma van de Arsenale en de Centrale Paviljoen in de Giardini deel te nemen. De projecten, die aan het hoofdprogramma deelnemen, mogen pas tijdens de previewdagen op 24 en 25 mei 2018 bekend worden gemaakt.

selectie Open Oproep Architectuur Biënnale Venetië #3_presentatie budget
Cosmogonia Mundi
MAKE MOVE THINK
Architectuur in Nederland – Jaarboek
nai010 uitgevers met Lara Schrijver, Kirsten Hannema, Robert-Jan de Kort, Reinier de Graaf
Free Market
Jeffrey Bolhuis (AP+E) met Jo Anne Butler (Superfolk), Miriam Delaney (DIT), Tara Kennedy (Culturstruction), Orla Murphy (Custom) & Laurence Lord (AP+E)

event Thursday Night Live!
De 16e editie van de Architectuur Biënnale Venetië vindt plaats van 26 mei t/m 25 november 2018. Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Het Nieuwe Instituut zetten hun reeks gezamenlijke events voort met een reflectie op de diverse verkenningen van het thema FREESPACE tijdens de Thursday Night Live! op donderdag 5 juli 2018.

Foto bovenaan: Anne Geenen, Case Design

het fonds

subsidies

actueel

scitpwebsite720x480nuonline.gif
Op zoek naar nieuw ontwerptalent? Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie presenteert tijdens de Dutch Design Week het Platform Talent en portretteert daarmee alle individuele praktijken van ontwerp... meer >
commissieleden2019.png
Heb je expertise in een van de vele disciplines die het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie vertegenwoordigt? Ben je in staat om over je persoonlijke voorkeuren heen te stappen, met het doel aanvrag... meer >
loader
loader
loader