stimuleringsfonds creatieve industrie
dummy
Intensive Care event
4610187001280x720web.jpg

Intensive Care event

[email protected]: event

De gezondheidszorg is in transitie. De combinatie van decentralisatie, privatisering en bezuinigingen heeft ingrijpende gevolgen voor de zorg en de omgeving waarin zorg wordt verleend. Tegelijkertijd komt er steeds meer aandacht voor de beleving van zorg en het perspectief van de patiënt. Binnen deze context kunnen ontwerpers nieuwe visies, werkwijzen of toepassingen introduceren, juist omdat zij vrij van de gangbare kaders kunnen denken.

Tijdens deze middag bepaalt de mobiele bingo installatie van ontwerpstudio La Bolleur en Jules van den Langenberg het ritme van voordrachten, presentaties en videofragmenten. Met o.a. een inleiding op de tentoonstelling door curator Bruno Vermeersch en architect Jarrik Ouburg over flexibeler ruimtegebruik in verpleegtehuizen. Schrijver Daniel Rover leest voor uit zijn nieuwste novel: een fictieve beschouwing op de zorg.

Een bezoek aan de tentoonstelling Intensive Care maakt deel uit van het programma.

Aanmelden
Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden. De inschrijving is gesloten.

Nieuwsbrief Zorg
Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten die het Stimuleringsfonds organiseert met betrekking tot zorg? Meld u aan voor de nieuwsbrief Zorg door een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. nieuwsbrief zorg.

het fonds

subsidies

actueel

539website.jpg
Het Stimuleringsfonds organiseert op donderdag 17 mei 2018 de manifestatie Designing a Community of Care. De manifestatie maakt de rol van ontwerp bij de transitie van zorgaanbod en -huisvesting in de... meer >
vacaturecontroller.png
Het Stimuleringsfonds is per direct op zoek naar een Controller voor minimaal 24 uur per week.... meer >
openoproepfreshperspectives2web.png
Het Stimuleringsfonds roept makers en ontwerpers uit de creatieve industrie op om met een maatschappelijke- of kennispartner een voorstel in te dienen, gericht op de gezamenlijke aanpak van een urgent... meer >
loader
loader
loader