stimuleringsfonds creatieve industrie
dummy
Informatiebijeenkomst Open Oproepen Erfgoed en Ruimte
SiebeSwartNieuwbouwwijkNoorderplassen.jpg
18apr

i.s.m. RCE

Informatiebijeenkomst Open Oproepen Erfgoed en Ruimte

13.30-17.00u.
RCE - Kinderdijkzaal, Smallepad 5, Amersfoort


In het kader van de uitgeschreven Open Oproepen Nieuwe energie voor het landschap en Stedenbouw voor extremen organiseert het Stimuleringsfonds in samenwerking met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) een publieke informatiebijeenkomst op dinsdag 18 april. Tijdens deze bijeenkomst worden erfgoedgerelateerde begrippen toegelicht, vergelijkbare opgaven getoond en bestaat de mogelijkheid om vragen over de oproepen te stellen.
Programmaleiders zullen gedurende de middag inhoudelijke toelichting bieden op de beschreven thematiek en wat meer inhoudelijke context bieden. Het programma is als volgt:

PROGRAMMA:

13:30 Inloop met koffie en thee
14:00 Welkomstwoord Maarten Tas

14:00 Presentaties:
Toelichting overkoepelende Visie Erfgoed & Ruimte, door Josje Schnitzeler
Erfgoed binnen ‘Stedenbouw voor Extremen’, door Ellen Vreenegoor
Erfgoed binnen ‘Nieuwe Energie voor het Landschap’, door Marlijn Baarveld
Procestoelichting open oproepen, door Dominique Geelen
In gesprek met de RCE en het SCI: stel uw vragen mbt de open oproepen
16:00 Borrel

De informatiebijeenkomst vindt plaats bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Klik hier voor een routebeschrijving. Met deze locatiekeuze maken we aan de deelnemers van de Open Oproepen expliciet dat het in dit programma gaat om een samenwerking tussen ontwerp en erfgoed, tussen RCE en het Stimuleringsfonds.

Aanmelden kan via Dominique Geelen ([email protected]) o.v.v. Informatiebijeenkomst Open Oproepen Erfgoed en Ruimte.

Beeld: Nieuwbouwwijk Noorderplassen-West met Zoneiland Almere. De zonnecollectoren op het eiland verwarmen water wat aan het stadswarmtenet wordt toegevoegd, Visie Erfgoed en Ruimte VER. Collectie Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, objectnummer 12468-39399. Vervaardiger Siebe Swart, Collectie Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, obj.nr. TH-016.

meer agenda

het fonds

subsidies

actueel

websitelvdt.jpg
Op donderdag 31 mei organiseert het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie in Utrecht het symposium Leeromgeving van de toekomst 2018. Tijdens deze middag delen de teams van twaalf ondersteunde onderzo... meer >
oodesigningacommunityofcare.png
Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie nodigt gemeenten, zorgaanbieders en woningcorporaties van Nederland uit om samen met ontwerpers te werken aan de transitie van de zorg in de wijk. Vergrijzing... meer >
loader
loader
loader